Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Népszámlálás jogszerű elutasít
  2011-10-05 08:20:25, szerda
 
 

Népszámlálás jogszerű elutasítása

2011.09.27. 09:44 vilagnezet.blog

Jómagam ezt a blogbejegyzésemet kinyomtatva teszem a népszámlálási borítékba. A kitöltetlen kérdőív az nálam marad. A borítékot leragasztva adom oda a számlálóbiztosnak. A boríték átlátszó ablakában az állandó lakcímem helyett a "Népszámlálás jogszerű elutasítása" szöveg fog szerepelni.

Kérem a blogos és közösségi oldalakon aktív társadalmat, gyűjtsük itt össze a 2011-es "Népszámlálás" jogszerű elutasításának lehetőségeit. Minden új érvvel, reális lehetőséggel kibővítem blogbejegyzésemet. Mert gondolom senki sem szeretné, hogy arra érdemtelen helyre talicskázzák az adatainkat, és sajnos vele együtt esetleg a pénzünket is.


19 milliárdba kerül és mennyi lesz vajon még az utóhatása?

I. § Elvi Lehetőség

Nyilvánosan feltett kérdés, amire nyilvános választ várunk a kormánytól és a jogvédő hivatalos szervezetektől is. Például adatvédelmi biztostól: Az a fő gond, hogy amíg egy parlamenti szavazásnál megoldott* az anonimitás, "Népszámlálásnál" az adatközlő BEAZONOSÍTHATATLANSÁGA nincs technikailag kizárva. Tehát nincs elégséges és meggyőző garancia arra, hogy a személyes adatainkat valaki/valakik, akit mi nem akarunk, megismerhesse, azonosítsa, felhasználja , tárolja, rendszerezze. Ameddig ezt nem oldják meg, addig jogunk van a "Népszámlálást" elutasítani. Viszont aki esetleg ezt a gyakorlatban is kipróbálná, semmiképpen ne mondja ki az "elutasítás", vagy "megtagadás" szót. Jelezze, hogy szívesen "népszavazna", de nem rajta múlik, hogy ennek nincsenek meg a törvényi feltételei. Jöjjenek vissza a számlálóbiztosok, hogyha meglesz.

II. § Elvi Lehetőség

A 2001-es népszámlálás vallási hovatartozás felmérése, a közben feltárt adatok alapján, egyértelmű statisztikai csalás, azaz bűncselekmény volt. Amelyen való ismételt részvétere, tehát bűncselekmény támogatására, abban való bárminemű közreműködésre, SENKI SEM KÖTELEZHETŐ. Még abba a formában sem, hogy az adott kérdésre joga van nem válaszolni, de a többi kérdésre adott válaszával még is csak legalizálja magát az eljárást. A statisztika csalás alapján a társadalom jelentős vagyona lett jogtalanul átcsoportosítva arra érdemtelen egyházakhoz.

III. § Elvi Lehetőség

19 milliárd forintot elkölteni olyasmire, amit amúgy is tud az állam felelőtlen költekezés. Azaz államadósságot, költségvetési hiányt, és adót növelő tétel. Amit számos más törvény tilt és nem is olyan régóta még súlyosabban büntet is. A kormány kérésének megfelelően mi felelős állampolgárok vagyunk és nem támogatjuk az efféle pénzpazarlást.

IV. § Elvi Lehetőség

KET értelmében az állami hivatalok nem kérhetnek a polgáraiktól olyan adatot (nem kötelezhetik adatszolgáltatásra) amelyet más állami hivatali forrásból be tudnak szerezni.

A lakás kérdőívnek éppen ezért a legminimálisabb van csak köze a NÉPSZÁMLÁLÁSHOZ. Az inkább adókivetési tervek miatt szerepel. Mióta is van építési engedélyeztetési hatósági eljárás? Mert akinek az ingatlana ezen átesett az nyugodt szívvel beírhatja egy nagy összekapcsolás jellel, vagy átlósan nagy betűkkel a lapra , hogy az adat már az állam rendelkezésére áll. Ez szinte teljes mértékben igaz a személyi kérdőívre is.

V. § Elvi Lehetőség

A népszámlálási kérdőív összeállításában és a vele kapcsolatos törvényekben, jogszabályokban, eljárási magyarázatokban önellentmondó, tudománytalan, hibás kérdések és teljes mértékben felesleges kérdések is vannak. Végezzenek pontos és alapos munkát! A trehányságban és hibás felmérésbe való közreműködést nem vállaljuk.

VI. § Elvi Lehetőség

Törvénysértő a népszámlálás lebonyolítása a 40 ezer kérdezőbiztos pénzügyi juttatása szempontjából is. A munkatörvénykönyve szerin "Az egyenlő, illetve egyenlő értékűként elismert munka díjazásának meghatározása során az egyenlő bánásmód követelményét meg kell tartani. " Ezzel szemben a számlálóbiztosok díjazása jelentősen eltér, tehát diszkriminatív. Ami más általános emberi jogokat is sért. Példaként a számlálóbiztos 1500 Ft-ot kap egy 3 fős család alap esetben való adatbeviteléért, ameddig ezért egy vidéki kisvárosban élő csak 1225 Ft-ot. Az egy lakásban lakó személyek növekedésével ez minden egyes személy után 370/310 Ft-al még növekszik is. Ami szintén eltérő. Ezen törvénysértő magatartás megszüntetéséig, megint csak jogszerű az elutasítás.

VII.§ Elvi Lehetőség

Mindennek lennie kell és van is jogszerű visszautasítási lehetősége. Még a fegyveres katonai szolgálatnak, rendőrség, ügyészség előtti vallomástételnek is. Tehát ezt illene is közölni az illetékes szerveknek, hogy ebben az esetben mi az. A fegyveres katonai szolgálatot, így a 2011-es népszavazási kérdőívet is meg lehet tagadni, ha más nem lelkiismereti és vallási alapon. Ha mégsem, az nagyon fura lenne, hiszen a múltban az állam többször és súlyosan visszaélt ezen adatok felhasználásával. Sokaknak okozott ez családi tragédiákat. Minimum, hogy tőlük és hozzátartozóiktól nem várható el együttműködés.

VIII. § Elvi Lehetőség

Írd meg hozzászólásban, és felteszem ide!

GYAKORLATI LEHETŐSÉGEK




A számlálóbiztos nem tudta 2011.10.01-előtt tőlem átvenni az így összeállított borítékot, mert erre nincs jogszabályi felhatalmazása, ezért bevittem és átadtam a helyi önkormányzat jegyzőjének.

I. § Gyakorlati Lehetőség

"Ha nem akarsz válaszolni: Írd rá a kérdőívre hogy mivel a népszámlálásban résztvevők egyértelműen beazonosíthatóak, így annak végrehajtása jogellenes, következésképpen nem vagy köteles benne részt venni, polgári engedetlenséggel élsz az állam jogellenes cselekményével szemben.

Ha ezek után eljárás alá vonnak, ne ismerd el hogy te írtad, de hivatkozz arra hogy ha az állam bizonyítani tudja hogy te (vagy bárki más egyértelműen azonosított személy) írtad ezt a kérdőívre, akkor ipso facto bizonyított hogy a válaszadók be azonosíthatóak, azaz a népszámlálás végrehajtása jogellenesen történt, tehát a válaszadás jogszerűen megtagadható.

Ha pedig az állam nem tudja bizonyítani hogy te voltál, akkor meg bizonyítottság hiányában kéred megszüntetni az eljárást, és csókoltatod a jó édes anyukájukat."

II. § Gyakorlati Lehetőség

A kötelező kérdésekre egységesen lehet olyan választ adni, hogy az adat már az állam rendelkezésére áll. Ezzel is megtörténik a válaszadás és igaz is a kérdések majdnem mindegyikére. Amelyre nem, hát ott tévedtünk. Tévedni is szabad. Aki kicsit ennél aktívabban kíván tenni a valódi és nem csak a vetített demokráciáért, az a vallási hovatartozás kérdésére beírhatja például, hogy JEDI REND, vagy hasonlót.

III.§ Gyakorlati Lehetőség

Az internetes "népvallatásnál" egy listából kell választani vallást, világnézetet és nem lehet mást beírni. Ez durva törvénysértés, ami miatt mindenkinek, akinek a világnézete, vallása, felekezete nincs a listán, jogába áll bojkottálni a népszámlálást. Hiszen így már a 2001-es népszámlálás után, a 2011-es népszámlálás vallási hovatartozás része is egyértelmű csalás, és alapvető emberi jogokat sért.

IV. § Gyakorlati Lehetőség

Sokan beikszelnek minden rublikát, és szöveges kérdésekre bugyuta válaszokat adnak. Ebben ezen oldal kiváló ötletadó. Hiszen nem a mostani kormányunk és pártunk egyik fontos emberétől Simicska Lajostól, hanem már sokkal korábbról is tudjuk, hülyének lenni állampolgári alapjog.

V. § Gyakorlati Lehetőség

Írd meg hozzászólásban, és felteszem ide.

Más összefüggő gondolatok

Az ígérgetések és a bizalomra való biztatás itt tekinthető meg, de van még Magyarországon, aki hisz a politikusok ígérgetésének és kampány propagandájának? Technikai garanciára van szükség, és éppen az ami nincs.

A szabálysértési eljárással és büntetéssel való fenyegetőzés paradox logikai hiba a rendszerben. Ha egyszer a számlálóbiztos, nem kérhet el semmiféle azonosítót és a népszámlálás anonim, akkor hogy a manóban lehet megállapítani az anonimitás szabályának a felrúgása nélkül, hogy kit is lehetne megbüntetni és igazak-e az adatai? Vagy még sem anonim, hanem nagyon is jól beazonosítható?

Érdekességként: Felkerült a "Népszámlálás jogszerű elutasítása" írásom az index.hu főoldalára. - Meglepett. Az viszont, hogy nagyon hirtelen le is lett véve, már nem lepett meg. - Aki fontosnak érzi a témát kérem ossza meg a közösségi oldalakon, már csak azért is, mert hirtelen túl sok lett a PR fizetett támogató cikk és blogbejegyzés. Köszönöm.

* A szavazólapot bedobjuk egy nagy urnába, jó sok szavazólap közé, és semmilyen adat nincs rajta, amivel vissza lehetne fejteni, hogy ki dobta be azt a cetlit.


*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: engedélyeztetési, összeállításában, számlálóbiztosok, engedetlenséggel, felhasználásával, beazonosíthatóak, vallomástételnek, következésképpen, átcsoportosítva, népszámlálásnál, propagandájának, népszámláláshoz, magyarázatokban, megszüntetéséig, jogszabályokban, népszámlálásban, adatbeviteléért, legminimálisabb, visszautasítási, népvallatásnál, szervezetektől, államadósságot, elutasításának, bizonyítottság, rendelkezésére, közreműködésre, hozzászólásban, szabálysértési, számlálóbiztos, magyarországon, érdekességként, beazonosítható, azonosíthatóak, diszkriminatív, összekapcsolás, cselekményével, blogbejegyzésemet kinyomtatva, népszámlálási borítékba, kitöltetlen kérdőív, nálam marad, borítékot leragasztva, boríték átlátszó, állandó lakcímem, jogvédő hivatalos, parlamenti szavazásnál, személyes adatainkat, törvényi feltételei, 2001-es népszámlálás, közben feltárt, adott kérdésre, többi kérdésre, statisztika csalás, Elvi Lehetőség, SENKI SEM KÖTELEZHETŐ, GYAKORLATI LEHETŐSÉGEK, Gyakorlati Lehetőség, JEDI REND, Simicska Lajostól,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Mai harmónia kártyám  Fehér virág  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Kövesd a cowboyt!  Paul David Tripp Április 20  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Png nő  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Szép napot kívánok  Jónás Tamás – Végtelen b...  Hazára minden embernek szükség...  Alázat  Neked tudnod kell  Mi lenne ha  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Egy lelki imádság  Sokan azt tartják  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Png ház  Leonardo da Vinci gondolata  Hazára minden embernek szükség...  képre írva  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  képre írva  Leonardo da Vinci gondolata  Mi lenne ha  Paul David Tripp Április 19  képre írva  Gyökössy Endre - Virágok virág...  A televizió nem a kultúrát kép...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Akarat  Bertolt Brecht -től idézet  A sors  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Akik bántanak téged  Radikális szeretet  képre írva  Png férfi  Png virág  A kételkedés kezelése  Szabolcska Mihály – Ákác...  Nem számIt  Még csak most kezdődik a nap  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Szép estét kedves látogatóimna...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png férfi  Jónás Tamás – Végtelen b...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Idő  Tavaszi kép  Png kislány  Albert Einsteinről  Albert Einsteinről  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Adakozás  képre írva  Idő  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Adakozás  Facebookon kaptam Mírjam barát...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Akarat  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
blogbejegyzésemet kinyomtatva, népszámlálási borítékba, kitöltetlen kérdőív, nálam marad, borítékot leragasztva, boríték átlátszó, állandó lakcímem, jogvédő hivatalos, parlamenti szavazásnál, személyes adatainkat, törvényi feltételei, 2001-es népszámlálás, közben feltárt, adott kérdésre, többi kérdésre, statisztika csalás, társadalom jelentős, állam felelőtlen, kormány kérésének, efféle pénzpazarlást, állami hivatalok, polgáraiktól olyan, lakás kérdőívnek, inkább adókivetési, ingatlana ezen, nyugodt szívvel, nagy összekapcsolás, állam rendelkezésére, személyi kérdőívre, népszámlálási kérdőív, vele kapcsolatos, népszámlálás lebonyolítása, egyenlő bánásmód, számlálóbiztosok díjazása, számlálóbiztos 1500, vidéki kisvárosban, fegyveres katonai, illetékes szerveknek, 2011-es népszavazási, nagyon fura, állam többször, helyi önkormányzat, kérdőívre hogy, népszámlálásban résztvevők, állam jogellenes, állam bizonyítani, népszámlálás végrehajtása, válaszadás jogszerűen, kötelező kérdésekre, kérdések majdnem, vetített demokráciáért, listából kell, 2011-es népszámlálás, mostani kormányunk, bizalomra való, politikusok ígérgetésének, szabálysértési eljárással, népszámlálás anonim, manóban lehet, anonimitás szabályának, felrúgása nélkül, témát kérem, közösségi oldalakon, szavazólapot bedobjuk, nagy urnába, engedélyeztetési, összeállításában, számlálóbiztosok, engedetlenséggel, felhasználásával, beazonosíthatóak, vallomástételnek, következésképpen, átcsoportosítva, népszámlálásnál, propagandájának, népszámláláshoz, magyarázatokban, megszüntetéséig, jogszabályokban, népszámlálásban, adatbeviteléért, legminimálisabb, visszautasítási, népvallatásnál, szervezetektől, államadósságot, elutasításának, bizonyítottság, rendelkezésére, közreműködésre, hozzászólásban, szabálysértési, számlálóbiztos, magyarországon, érdekességként, beazonosítható, azonosíthatóak, diszkriminatív, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1367
  • e Hét: 15597
  • e Hónap: 26708
  • e Év: 180204
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.